Piratminigolf i Orlando

Vi begyndte morgenen med lækker morgenmadsbuffet på Golden Corral. Vi spiste til vi kunne trille derfra. Kun Iben valgte den sunde version med næsten kun at spise frugt. Hun fik til gengæld kværnet rigtig rigtig mange jordbær.

Da maverne var fulde, var vi rigtig klar til et slag mimigolf. Vi valgte et sted med pirattema, hvor der både var baner under vandfald og på selve piratskibet. Man kunne vælge mellem 18 og 36 huller. Men vi ville selvfølgelig gerne se det hele, så vi valgte hele pakken. Det tager dog sin tid at spille 36 huller, når man er seks personer, der skal igennem hver bane. Vi holdt derfor pause, da vi var halvvejs, hvor vi slappede af i skyggen med noget koldt at drikke eller med en is. Efter pausen lavede vi hold. Chris og Iben, Jørgen og Bodil, og Flemming og jeg.
Iben blev faktisk helt skrap til det, men vi spillede selvfølgelig med lidt specielle regler for hende og trak et skud fra hendes score hver gang. Så kunne hun godt følge med, og syntes det var rigtig sjovt. Solen strålede fra en skyfri himmel, så det var næsten lige så varmt som det var sjovt.
Efter 3 timer havde vi fået nok, og poolen trak i os. Vi kørte derfor hjem og hoppede alle i poolen meget kort tid efter vores hjemkomst. Dejligt kølende og lige hvad vi havde brug for.
Efter et bad og lidt afslapning kørte vi ud for at spise og for at finde biletter til morgendagens Disneypark. Pga Halloween er der et anderledes program i Disney’s Magic Kingdom i morgen – og derfor ingen fyrværkeri i morgen aften. Derfor har vi valgt at gemme den park til en anden dag. Istedet bliver det Disney’s Animal Kingdom i morgen. Selvom det er den nyeste af temaparkerne og altså ikke det oprindeloge Disney, glæder vi os meget til det, og håber det bliver en rigtig god oplevelse – ikke mindst for Iben. Billetterne blev købt et sted, hvor vi blot låner billetterne for en dag, og derefter skal aflevere dem tilbage. Det sparede vi ca. 30 $ pr. billet ved. Ret mange penge, når vi er 6 personer, der skal ind.