Total shop-amok

Så oprandt dagen, hvor vi skulle gå total shop-amok. Da vi i går kørte forbi to store Outlets, vidste vi godt, hvor vi skulle køre hen. Alligevel gik det galt, for selvom vi kunne se centeret, kunne vi ikke finde den afkørsel, der førte os dertil. Vi endte derfor med at køre forkert nok gange til at stemningen i bilen blev noget hektisk. Iben opdagede dog intet, da hun som sædvanligt var helt væk i sin I-pod.
Endelig fandt vi dog centeret og en parkeringsplads, og så var der tid til at shoppe. For at være lidt effektive delte vi os op i en pige- og en drengegruppe. Vi piger kom for sent til vores frokostaftale, da vi blev så opslugt i en børnetøjsbutik. Det var ikke så populært, men heldigvis havde drengene også fået gjort nogle gode køb, så de havde svært ved at være rigtig sure. Efter frokosten gik Iben med drengene, da de på det tidspunkt var klar til at tage den lidt mere med ro. Vi fik alle købt nogle rigtig lækre ting, selvom det faktisk ikke er så let at shoppe i butikker, man ikke kender. Man ved jo ikke, hvilke butikker der er gode, og hvilke der har ens stil.
Først kl. 17.30 var vi tilbage i huset med en masse poser. På det tidspunkt var Iben ved at være godt træt af al den shoppen. Hun og bedstemor blev derfor sat af ved huset, mens vi andre kørte til endnu et center for at finde en Apple-store. Tre timer senere var vi hjemme igen med en masse cheeseburgere og en del computerudstyr. Både Chris og jeg havde fået købt en ny mac-computer, og Flemming havde fået købt en mac-mini. Jørgen var betydelig mere mådeholden. Han fik købt to postkort og lidt tobak.
Da vi endelig kl. 20.30 kunne sætte os ved bordet, var vi alle helt smadrede. Vi blev enige om, at det næsten kan være lige så hårdt at bruge penge som at tjene dem. Dog er det første nok lidt sjovere, så vi klager ikke. Vi har fået mange gode ting, men jeg frygter også lidt for at se kontoudtoget, når vi kommer hjem. Men man siger jo, at penge først skaber lykke, når de bliver brugt – så man må sige, at vi har forsøgt at skabe megen lykke i dag og det glæder vi os over.