Køredag til Fridricton

Vi stod tidligt op og spiste kun yoghurt på værelset, inden vi var på landevejen. Vi havde nemlig næsten 6 timers kørsel foran os. Klokken 9.00 var vi således tjekket ud og på vej. Efter tre timer gjorde vi hold ved en Mc Donald’s, hvor vi fik noget frokost. Derefter tog vi to timer, så en kort tissepause og så den sidste time. Heldigvis var der ikke meget trafik, og vi skulle stort set blive på den samme vej det meste af ruten. Tillige var omgivelserne smukke, så vi kunne sidde i bilen og nyde de smukke grønne bjerge, de barske klipper og de store bjergsøer og vandløb.

Turen bragte os også over i en anden tidszone, så selvom vi egentligt var fremme kl. 16.30, så var klokken 17.30 lokal tid. Ligeledes er vi nu kommet til en ny stat, og her er engelsk heldigvis hovedsproget, hvilket er en lettelse og gør kommunikationen betydeligt lettere.

Vel fremme på hotellet gik Iben og jeg en lille tur i området, og ellers blev der slappet af inden aftensmaden, som blev indtaget på hotellets restaurant. Jeg tror ikke nogen af os havde lyst til at bruge længere tid i bilen i dag – og da slet ikke Flemming, for hvem de lange kørerdage trods alt er hårdest, da han er bag rettet.