Virginia Beach – II

Iben var fortsat dårlig fra morgenen, så hun blev tilbage på hotellet, mens vi andre gik ud for at opsøge morgenmad. Desværre var det ikke helt let at finde – så vi endte tilbage på hotellet, hvor vi fik meget lidt mad for pengene.

Derefter begyndte det at regne, så vi gik tilbage til værelset, hvor Iben så småt var ved at vågne. Her hyggede vi med at se finalen i Wimbledon. Sikke en kamp mellem Alcaraz og Djokovic – hvor Alcaraz vandt i 5. sæt. Iben lå som en smørklat imellem Flemming og jeg – og det var faktisk rigtig hyggeligt, selvom vi jo ikke udnyttede, at vi var i Virginia Beach lige i de timer. Da kampen var færdig, var solen ved at komme frem, og så gik Iben i bad. Efterfølgende gik vi en tur på stranden i vandkanten – og Flemming sluttede af med at svømme i havet.

På vejen tilbage til hotellet faldt Iben og jeg over en frozen yoghurt butik, så vi købte kold is, som vi nød til fulde. Da alle var rene og tørre igen, gik vi ud for at spise på et lille pizza sted. Maden var god – omend vi spiste med plastikbestik.

Og så var det endelig blevet tid til den traditionelle minigolf-turnering. Vi var meget lige i år – men Flemming vandt med 2 point. Øv!! Som altid var det superhyggeligt og sjovt. Vi gik langs vandet tilbage til hotellet. Solen var ved at gå ned og farvede himlen i smukke farver. En perfekt afslutning på en dag der ikke begyndte alt for godt.