Sidste dag i huset

Underligt at tiden her i huset allerede er ved at være forbi. Da vi kom, syntes vi, at vi skulle være her længe, men tiden er virkelig gået hurtigt. Heldigvis et tegn på, at vi har haft det godt, hyggeligt og har oplevet en masse. I morgen kører vi mod Miami, som er sidste destination på vores rejse. Det føles helt underligt lige nu at tænke på, at vi er hjemme om fem dage. Vi har været på farten så længe nu, at dette er vores liv og hverdag nu. Det er næsten lige så svært at forestille sig, at vi er hjemme i Skerping om fem dage, som det var at forestille sig det den anden vej, da vi skulle rejse.
Men når først vi er hjemme, vil det helt sikkert føles somom, vi kun har været væk et lille smut, for alt er, som vi forlod det. Underligt som tid kan føles forskelligt, alt efter hvor meget man oplever!
I dag har vi igen været på shopping. Flemming, Bodil, Iben og jeg kørte afsted efter morgenmaden. Og nu har jeg endelig fået de cowboystøvler, som jeg har jagtet, siden jeg så en i dem i Las Vegas. Iben endte også med at få et par, for hun syntes bare, de var så seje. Og de er faktisk ret smarte til hende. Hun har stort set heller ikke haft dem af, siden vi købte dem. Flemming fik købt en ny jakke, og da Chris så den, måtte han også have en. Så Bodil måtte afsted igen. Denne gang med Chris og Jørgen.
Mens de var væk, fik vi pakket. Det tog sin tid, og selvom vi også fik købt en ny kuffert i dag har vi bestemt ikke for meget plads. Men vi kan have det – og det er alt rigeligt.
Lige nu er de andre ved at pakke. Vi har været ude at spise, og Iben er lagt i seng. Snart skal vi til at spise is. Bodil og jeg købte tre bøtter is en af de første dage her. (Det er ca. seks liter). Men de er slet ikke blevet spist, og vi har hørt en del for, at det er vildt overdrevet med alt det is, så nu skal vi se, om vi kan få det udryddet. Det er nu ikke helt sikkert, men vi kan da gøre et forsøg. Morfar ville helt sikkert være en stor hjælp, hvis han var her lige nu.
Ellers skal vi forsøge at få en god nats søvn, så vi er klar til en godt fire timers lang køretur i morgen.