Smukke Québec City

Guf – guf – guf. Dagen begyndte med morgenmad på en rigtig god morgenmadsrestaurant, så det blev både til æg, bacon og pandekager i dag.

Derefter kørte vi ind til Québec centrum, hvor vi i den grad blev positivt overraskede. Byen emmede af hygge, historie og kultur. Gamle, velholdte huse, kirker og hoteller i smaller gader eller på dejlige åbne pladser med bænke og skulpturer. Vi gik rundt i den gamle del, som både har en øvre og nedre del. Begge lige hyggelige, men hvor udsigten fra den øvre del er fantastisk ud over bugten, byder den nedre del mere på de helt smalle gader.

Vi var også en smut inde i hotellet, hvor den canadiske premierminister MacKenzie mødtes med Churchill og Roosevelt, da de planlagde D-dagen.

Et smukt og eksklusivt hotel, men hvor der i kælderen var en Strabucks, som vi fik en kop kaffe på. (Iben fik dog en meget farvestrålende sommerdrink).

Midt på eftermiddagen var vi tilbage på hotellet, hvor vi fik læst og slappet af (Flemming fik også løbet en tur), inden der var tid til aftensmad.

Efter aftensmaden fik Bodil og jeg vasket tøj i hotellets vaskeri – og så var den dag også gået.