The Mets

Dagen blev skudt igang med morgenmad på den lille café. Herefter gik vi langs 5th Avenue til Barenes & Nobel – vores yndlingsboghandler i USA. Iben fik købt en bog – og vi to gamle fik bare snust lidt rundt.

Så blev det Grand Central Station, der som altid var fyldt med mennesker, men som var lige så flot som vi huskede den. Flemming ville købe en ny rem til sit ur i Appel butikken der, men blev afskrækket af prisen.

Fra Grand Central to g vi undergrunden til The Mets – som vi hjemmefra havde købt billetter til. Desværre havde vi bare købt til lørdag og ikke søndag, så vi nåede lige at ærgre os over spildte 700 kr. inden Flemming fik overtalt billetsælgere til at ombooke billetterne til i dag.

Endnu en gang imponerede The Mets. Det er virkeligt et helt unikt museum. Denne gang var der en særudstilling med Van Gogh – og den var især Iben og jeg meget imponerede over.

Efter 3 timer på dette museum gik vi hjem til vores hotel gennem Central Park, som var fuld af liv på sådan en søndag. Det var hyggeligt – og vi fik lige tanket op på en Starbucks inden vi skulle have benene op på vores værelse. Men da var klokken også næsten blevet 4.

Efter et par timer på værelset hentede Flemming og jeg noget aftensmad til os. Der var imidlertid begyndt at regne, så vi blev lidt våde. Iben og jeg fik en megagod salat – men også en dyr en af slagsen. Næsten 100 kr. for hver – så skal de også være gode. Flemming fik igen Subway.