Vi går under jorden

Morgenmaden blev indtaget på værelset, da vi aftenen forinden havde købt yoghurter. Og så gik turen downtown, da vi skulle på en guidet rundtur ved Old Sct. Patrick’s Cathedral , hvor vi bl.a. skulle se gravpladser og katakomberne. Det var en spændende rundtur, og guiden snakkede utroligt hurtigt, så vi fik meget info, på de 1,5 time turen varede.

Derfra gik vi igennem Little Italy og Chinatown. I Little Italy slog vi os ned på en fortovsrestaurant, hvor vi fik noget frokost med udsigten til Empire State Building.

Grundet varmen var vi lidt sløve og begav os derfor tilbage til hotellet, hvor vi slappede af i et par timer – dog provianterede vi lige på Starbucks inden, så vi havde lidt kaffe, vi kunne nyde på værelset.

Sidst på eftermiddagen var temperaturen blevet mere behagelig, så vi begav os igen ud i New Yorks gader. Denne gang kørte vi igen downtown for at gå på the High Line. En skøn vandretur med udsigt ud over New Yorks gader. Inden vi var retur på hotellet var klokken næsten 21.30, så vi var alle trætte og trængte til mad og drikke, hvilket stemningen bar lidt præg af, indtil vi fik slået benene op og fik mad i maven.